Tag

Polici dhe berberi

Polici dhe berberi

Një ditë, një policë shkon për tu rruar te një berber. Ulet në karrige dhe berberi fillonë të shkumojë. Pasi filloi tia rruante njërën faqe, një fëmijë bërtet te dera:…

Më Shumë