Tag

Pleshti dhe elefanti

Pleshti dhe elefanti

Pleshti dhe elefanti shkuan ne plazh. Sapo arriten pleshti u fut menjehere ne det. Elefanti filloi te therriste pleshtin te dilte shpejt nga uji. Kur pleshti doli, e pyeti: -cfare…

Më Shumë