Tag

Plaku dhe plaka

Plaku dhe plaka

Ishin nje plak dhe nje plake. Plaku i thot plakes moj plake,a bejme ashtu sic kemi bere kur kemi qene te rinj? Une do dal e te therras ty perjashta…

Më Shumë