Tag

Plaçkitja

Plaçkitja

Diku në Kosovë, një burrë i maskuar futet në autobus, nxjerrë revolen dhe kërcënon: -Hajde nxirrni paratë, arin, gjithçka që keni!” -Nga fundi i autobusit një udhëtar thotë: -Mos të…

Më Shumë