Tag

Piloti

Piloti

-Kthehet miu në shtëpi nga udhëtimi zyrtar kur gjen gruan e tij në shtrat me një lakuriq nate. -Po mirë bre grua, prej të gjithë atyre miushëve dhe minjve të…

Më Shumë