Tag

Pija

I dehuri

Babai i thotë të birit: – Rakia është një gjë shumë e keqe. Duhet të ruhesh që të mos jepesh kurrë pas saj. I shikon ato dy pemët atje? Një…

Më Shumë

Pijaneci

Naimi pinte gjithmonë, por atë ditë ishte bërë fare xurxull. Tek po kthehej në shtëpi duke bërë zik-zake, i ra shtyllës me kokë sa i nxorrën sytë xixa. Më fal…

Më Shumë

Pija

-Hyri një grua me dy fëmijë në një kafiteri, po i afrohet kamarieri dhe po e pyet: Çka doni të pini”? -Gruaja:”Mbushe këtë ( ia jep cucllën )”.

Më Shumë