Tag

Peshorja

Peshorja

-Nje grua e shendetshme shkon per te tu peshuar ne nje peshore ne rruge. Hip heren e pare dhe nuk kenaqet nga pesha e saj. Pasi heq pallton provon serish,…

Më Shumë