Tag

Peshkimi

Peshkimi

-Herët në mëngjes burri zgjohet nga shtrati dhe fillon të vishet. -Ku po shkon kaq herët?, e pyet gruaja -Po shkoj në peshkim, ti vetëm flej. -Kur doli jashtë, burri…

Më Shumë