Tag

Pertaci

Pertaci

-Ishte nje familje. Ne brendesi te kesaj familje ndodhej nje djal pertac. Babai gjeti belane,dhe nje dite e futi ne nje thes vendosi ta hedhi ne lum. Duke ecur rruges…

Më Shumë