Tag

perjashtimet

Përjashtimet

Gjatë rrëmujave që ndodhën tek ne, një i armatosur ndaloi një autobuz dhe me revole në dorë, urdhëroi pasagjerët të zbrisnin. Ato, gjithë frikë zbatuan urdhërin. Në zbritje e sipër…

Më Shumë