Tag

perdhunimi

Përdhunimi

Shkon një grua në polici dhe ankohet se e kanë përdhunuar. – Si ndodhi? – e pyet polici. – Shkova në banesë dhe aty më priste një mashkull… është malazez……

Më Shumë