Tag

Pasqyra

Pasqyra ngaterrese

Një fshatar zbret në qytet, pasi shet ca gjëra, blen një pasqyrë të madhe dhe e sjell në shtëpi. Shikon e shoqja për herë të parë veten në pasqyrë dhe…

Më Shumë