Tag

Parimi

Parimi

-Një burrë urinon me duar të lidhura pas shpine dhe me kokë të ngritur nga qielli. -Afrohet një kalimtar dhe e pyet: -Çfarë po bën kështu o njeri? -Ndërsa burri…

Më Shumë