Tag

Parashuta

Parashuta

Ka qenë Gjermani, Amerikani dhe Shqiptari, të cilët janë shty se cili e ka nanën më të trashë. Gjermani: Nana ime kur të futet në dhomë, e merr kejt derën…

Më Shumë