Tag

Parashikimi

Parashikimi

Shkon një burrë të kërkojë ndihmë nga një ‘parashikues’. Ai e përkëdhel rreth barkut dhe i thotë: – Do të ecësh! Burri mendon me vete: – Çfarë budallai, po unë…

Më Shumë