Tag

Papagalli

Nuk më intereson

– Ky papagalli juaj është mashkull apo femër?- e pyeti një ditë një mysafir. – Nuk e di. – Si kështu, nuk e ditke për papagallin tënd? – As që…

Më Shumë

Biondja dhe papagalli

Ne nje parukeri pronarja kishte vendosur nje papagall gjithe ngjyra ne hyrje te parukerise. Cdo here kur nje bionde kalonte perpara parukerise papgalli i theriste: – Ej, Prosti! Ej, Prosti!…

Më Shumë

Papagalli trim

-Papagalli prej kohësh hiqej si më trimi i pyllit. Ai u shkonte të gjitha kafshëve me përjashtim të mbretit Luan dhe i ofendonte, apo edhe u gjuante me shpulla. Njëherë…

Më Shumë