Tag

Paniku

Paniku

Tri shoqe duke pirë kafe dhe duke biseduar: Thotë e para: Para tri ditësh ia gjeta burrit tim 3 kondoma në xhep. Edhe çfarë ke bërë me ta?, e pyet…

Më Shumë

Paniku

Nxënës të shkollës fillore po ecnin rrugës, kur papritmas shohin një qift të sapomartuarish duke dalë nga kisha. Njëri nga fëmijët më çapkën i thotë shokëve: “Ja se çfarë është…

Më Shumë