Tag

Panik ne avion

Panik ne avion

– Zonja dhe zoterinj, po ju flet komandanti i avionit: kemi kushte te mira atmosferike dhe parashikojme nje fluturim pa incidente. Duhet te ulemi ne Aeroportin e New Yorku-t rreth…

Më Shumë