Tag

Pacienti

Pacienti dhe doktori

Nje pacient i moshuar pyet mjekun e tij: -Doktor,a mendoni se mund te rroj edhe 20 vjet? -Ju pelqen te hani shume? -Jo. -A pini? -Jo. -A pini duhan? -Jo.…

Më Shumë