Tag

Orari

Orari

Tano Banushi ishte në pension dhe një ditë, doli nga shtëpia për ta kaluar kohën me shokët. Gruaja e porositi të mos pinte shumë e të kthehej në shtëpi. Aty…

Më Shumë