Tag

ora

Ora

Një zonjë shtëpie e bezdisur, pyet kamarieren e vetë të re të bukur: Pa më thuaj, moj vajzë, sot në mëngjes pashë një burrë që hyri në dhomën tënde dhe…

Më Shumë

Sa ështe ora ?

– Më falni, a mund të më thoni se sa është ora?” – e pyet bjondja një djalë që po kalonte në rrugë. – Po si jo…ështe tre.” – i…

Më Shumë