Tag

Ombrella

Ombrella

I humbi biondes ombrella dhe shkoi në polici për ta lajmëruar tek gjërat humbura. -Polici e pyet: Kur e keni vërejtur se nuk keni ombrellë? -Po kur u ndal shiu…

Më Shumë