Tag

Oficeri

Oficeri

Në një repart ushtarak oficeri kishte rreshtuar ushtarët dhe mbasi dha komandën “Gatitu”, tha: – Ata që marrin vesh nga muzika dy hapa para! Nga rrjeshti dolën katër ushtarë të…

Më Shumë

Oficeri

Shkon oficeri në hotel. Në dhomë ishte dhe një polic. Nga ora 3 e natës vjen ushtari dhe lajmëron oficerin për gatishmëri në repart. Vishet dhe shkon urgjent, por e…

Më Shumë