Tag

nusja

Nusja e mërzitur

Mbaroi dasma me këngë e valle, u larguan njerëzit një nga një. Dhëndri e kap nusen për dore dhe i thotë: Zemër a u mërzite që e le nënën? Ajo…

Më Shumë

Nusja ne fshat

Nusja te burri bente te gjitha punet, aty edhe drute mbante ne krahe. Fshati ku jetonte nusja ishte vend i thyer dhe me rruge te ngushta. -Nje dite vajti per…

Më Shumë

Nusja

Vjerra ishte shume e semure edhe thote -Nuse jam shume semure e do te vdes me duket. -Aman mama,jo tani se nuk kam kohe me te varrose.

Më Shumë