Tag

Ngjela

Spartak Ngjela

– Avokat eshte e vertete se ju jeni beqar? – Degjo, shiko, une jam beqar dhe kjo ka te beje me vete faktin se ceshtja juridike ka shume kthesa. –…

Më Shumë