Tag

Ndarja

Ndarja

– Dy vëllezër kishin vendosur të ndaheshin dhe pyesin plakun e urtë se si ta ndanin pasurinë. -Plaku i urtë po u thotë, -Kot paski ardhur!-Pse? -Po ju a jeni…

Më Shumë