Tag

Nastradini

Nastradini dhe gropa

Një ditë Nastradini me një zell të jashtzakonshëm, po gërmonte një gropë në kopshtin e tij. – Çfarë po bën ashtu, Hoxhë efendi? – Po bëj një gropë për të…

Më Shumë

Nastradini dhe Cifuti

Nje here Nastradin efendiu kish mbetur fyshek pa leke dhe shkoi nen penxhere te nje cifuti te pasur dhe atje unjet ne gjunje e i lutet zotit: Me jep njeqind…

Më Shumë

Gruaja dhe Nastradini

Një nate gruaja u zu me Nastradinin, i dha të shtyrë dhe e rrokullisi nëpër shkallë. Komshia e ndjeu zhurmen dhe të nesermen e pyeti Nastradinin. – Çfarë ishte gjithë ajo zhurme mbrëmë?…

Më Shumë