Tag

monedha

Monedha

Kjo skenë zhvillohet ne Gjenovë. Tomazoja i vogël gëlltitur një monedhë njëqindliretëshe dhe i zihet fryma. Shumë e trembur, nëna e fëmijës fillon të ulërijë: – Karl Karlo! Vrapo! Tomazoja…

Më Shumë