Tag

molekula

Molekula

Ademi ishte polic dhe vazhdonte shkollën e mesme natën. Atë ditë u vonua dhe ora e kimisë kishte filluar. Mesuesi kishte shkruar një barazim kimik dhe po pyeste për një…

Më Shumë