Tag

Mjeku

Mjeku

Burri hyri në shtëpi dhe paksa i revoltuar, i drejtohet gruas: Ti grua, the se do te shkoje te mjeku. Po me atë tipin ç’deshe në lokal? Po ai ishte…

Më Shumë

Sëmundja e lëkurës

Kur e pyetën një student të mjekësisë se çfarë specialiteti do të zgjidhte, ai u tha se kishte vëndosur të specializohej në sëmundjet e lëkurës. – Pse pikërisht këtë specialitet?…

Më Shumë

Paratë e vizitës

Pasi ka mbaruar vizitën, një plakë cië vuante nga veshët, pyet mjekun: – Sa duhet të pagua. ër vizitën ju lutem? – Pesë mijë. – Më falni, sa tha e?…

Më Shumë

Mjeku i suksesshëm

Një shqiptar hap një ordinancë në Gjermani. Puna i shkon për mrekulli. Pacientët fillojnë të ikin nga klinikat gjermane dhe të vijnë e të shërohen në ordinancën e shqiptarit. Shoqata…

Më Shumë

A ke qenë te mjeku?

-Takohen dy shokë dhe njëri e pyet tjetrin: “kam dëgjuar që ke pas probleme me zemër. A ke qenë te mjeku?” -Po kam qenë” -E çfarë të tha?” -Duhet ta…

Më Shumë