Tag

mishi

Mish apo kocka

Në një restorant në Tiranë, Tefa porositi një gjellë me mish. Banakieri donte ta ngacmonte. Mbi supë hodhi vetëm disa kocka. Tefa e shikon dhe pasi nxjerr pasaportën, i thotë…

Më Shumë

Mishi i veçantë

Njëri kishte shkuar të hante drekë tek klubi i gjuetarëve. – A keni mish të kaprollit Lapor? — i drejtohet kamarierit. – Nuk e kisha dëgjuar ndonjëherë këtë emër, –…

Më Shumë

Në dyqanin e mishit

Njëri u fut në dyqnin e mishit dhe pyeti shitësin: – Çfarë mishi keni? – Vetëm mish viçi të freskët! Tjetri i kishte ngulur sytë një kofshe të madhe me…

Më Shumë