Tag

Ministri Shendetesise

Vizita Ministrit

Ministri Shendetesise shkon per vizite tek spitali budallenjve. Tek dera spitalit ishte nje i semure disi i sheruar, dhe doktorri qe shoqeronte ministrin i thote: – Ky eshte nje i…

Më Shumë