Tag

ministrat

Gratë e ministrave

-Gratë e dy ministrave të rinj, po pinin kafe te “Sheratoni” dhe po ankoheshin për problemet e tyre. Njëra prej tyre tha: -Paratë që merr burri im nuk mjaftojnë asnjëherë,…

Më Shumë