Tag

Milioneri

Milioneri

Nuk po arrij të kuptoj gjë fare. Këtej thoni se jeni pa punë, pastaj thoni që jeni milioner!? – Fare e thjeshtë: jam pa punë dhe kam shokë nëpër botë…

Më Shumë