Tag

mbathjet

Masa

U fut Tefa në një dyqan veshmbathjesh dhe kërkoi një palë mbathje burrash. – Çfarë mase i don? – pyeti shitësja. – Nuk e di numrin, por gjithmonë i marr…

Më Shumë