Tag

Martesa

Martesa

– Pse nuk martohesh o Tefë? – e pyeti një ditë një shoku – Ka edhe mënyra të tjera për me vra veten, – ia ktheu ai.

Më Shumë

Matematikë martesore

Në fakt, vetë martesa është një matematikë e gjallë. – Si kështu? – Ajo fillon me një shumëfishim të premtimeve, vazhdon me shtim të anëtarëve të familjes me fëmijë. Kjo…

Më Shumë

Martesa

Burri është duke shikuar televizor dhe bërtet: – Thuaj ‘JOOO’, çfarë po bën, budalla… Gruaja e dëgjon dhe e pyet: – Çfarë ke që bërtet? – Asgjë, isha duke shikuar…

Më Shumë

Martesa

Një çift, dy fëmijë, duke ecur të lumtur rrugës dorë për dore. Gruaja i thotë burrit: “I dashur jemi bashkë që tridhjetë vjet. Mendoj se ka ardhur koha të mendojmë…

Më Shumë

Martesa

E dashur, dua te martohem me ty” – e propozon djali vajzen. Mire i dashur por eshte ketu nje problem. Veshtire se do te pajtohet babai im!” -pergjigjet ajo. Pse?”…

Më Shumë