Tag

Makina

Arritja e qëllimit

Një punonjës shërbimi po lante makinën e bosit. Ndërkohë, aty paraqitet një i panjohur me një zarf. – Ju lutem t’ja jepni zotërisë këtë letër! Është pak urgjente. Ai la…

Më Shumë

Makina dhe Bjondina

Telefonon një bjonde në polici: – Më kanë hyrë në makine, më kanë vjedhur të gjitha, timonin, pedalet, ndërruesin e shpejtësive, të gjitha….. Pas pesë minutash merr përsëri policinë dhe…

Më Shumë