Tag

majmuni

Polici dhe majmuni

Dy shokë bisedojnë, njeri e pyet tjetrin se ku është dallimi në mes policit dhe majmunit?. Aty afër qëllon një polic duke i dëgjuar dhe menjëherë e kap njërin për…

Më Shumë