Tag

Lutja

Lutja

Para se të bie në gjumë, djali fillon lutjen: – Zoti im, të lutem që Berlini të jetë kryeqytet i Finlandës! E dëgjon nëna dhe i thotë: – Djali im,…

Më Shumë

Lutja

Në një darkë, në të cilën janë ftuar edhe fqinjët, djali i vogël fillon lutjen: – Zot të falënderoj që më ke dhënë kaq prindër të mirë. Faleminderit mysafirëve dhe…

Më Shumë