Tag

Luanët

Luanët

Diku në det dy luanë të arratisur nga kopshti zoologjik ecin nëpër plazh. Njëri luan i thotë tjetrit: “Nuk i kuptoj këta njerëzit, kulmi i sezonit dhe askush nuk guxon…

Më Shumë