Tag

lopa

Lopa ime

Per cice e kapa dhe e shtrengova Ajo bertiti por une se leshova Edhe dora tjeter fluturoi Dhe cicen tjeter e okupoi Kurre ate pune se kisha bere Kete lloj…

Më Shumë