Tag

Loja

Loja

Budallenjtë bëjnë garë se kushë është më i marrë dhe vendosin të luajnë domino. Njëri i thotë: Shah mat! Tjetri ia kthenë, duke qeshur me të parin: – Ej, nuk…

Më Shumë