Tag

Lloto

Lloto

-Burri me vrap vjen në shtëpi dhe bërtet tek dera: -Gruaaaa… çka kishe bërë sikur unë të fitoja në loto?! -Do t’i kisha marrë gjysmën e parave dhe do të…

Më Shumë