Tag

Lepuri

Lepuri

Lepuri ishte duke mprehur dhëmbët. Kalon ujku dhe e pyet -“Çfarë po bën o lepur” -“Po mpreh dhëmbët se dua të ha luanin”-ia kthen lepuri. Pas pak kalon ariu dhe…

Më Shumë

Lepuri ne ushqimore

-Nje lepur hyn ne ushqimore dhe pyet shitesin. – Keni karrota? – Jo- thote shitesi Te nesermen ai pyet serish dhe merr te njejten pergjigje,edhe diten pas ardhese, po ashtu.…

Më Shumë