Tag

Lepuri dhe ujku

Lepuri dhe ujku

Lepuri i ulur afër një lisi në mal, vjen dhelpra dhe e pyet: Lepur çfar po bën?. Lepuri thotë: Ja po pres ujkun do t’ia jap disa shpulla”. Vjen kërmilli…

Më Shumë