Tag

Lëkundja

Lëkundja

Një anije e mbushur me udhëtarë lëkundet në detin e hapur. Një marinar i ri i afrohet kapitenit dhe e pyet: -Kapiten, pse anija jonë po lëkundet vazhdimisht derisa deti…

Më Shumë