Tag

Kulleri

Kulleri në varrim

– Ka qenë një kuller prezent në një varrim. Gjatë varrimit, atë po e telefonon një shok i tij dhe po e pyet se ku është. Kulleri i përgjigjet: –…

Më Shumë