Tag

kryeministri

Kryeministria

Shoqëruesi i një grupi të huajsh u tha atyre: – Kjo godina e madhe që shikoni këtu, është ndërtesa e kryeministrisë. – Sa vetë punojnë këtu? — u interesua njëri…

Më Shumë

Presidenti dhe kryeministri

Ish presidenti i Shqipërisë, gjatë kohës kur kryente këtë funksion, niset për një vizitë në Mbretërinë e Bashkuar. Në axhendën e takimeve, kishte edhe takimin me Mbretëreshën. Pas takimit zyrtar,…

Më Shumë