Tag

Krevati

Krevati

Një mashkull paraqitet te mjeku dhe i thotë: – Doktor, secilën herë që shtrihem në krevat, mendoj se dikush është nën të. Kur hy nën krevat mendoj se dikush është…

Më Shumë