Tag

Kosta dhe Niko

Dy budallenjte

Kosta dhe Niko po udhetonin me nje kamion, kur pa pritur ju del nje mbikalim, ku kamioni i tyre nuk mund te kalonte. Si do ja bejme tani Kosta, e…

Më Shumë